Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Spårvägens Team 92-93 på läktaren i Munktellarenen i Eskilstuna.

2009 års tävlande är igång!

I tisdags drog 2009 års tävlande igång på allvar för Spårvägens del då Ärlaspelen i Eskilstuna ägde rum. Ett av våra nyförvärn, 800 m-löparen Johan Svensson, debuterade i Spårvägen-linnet och på plats var även Jeanettes team 92–93.

Två bilar packades fulla med ungdomar födda 1993 (P/F16) för att göra säsongsdebut i Eskilstuna och för många var det även tävlingsdebut i olika grenar. I Ärlaspelen tävlade de i 17-årsklassen.
Under dagen slogs eller tangerades flera personliga rekord. Bland annat fick Björn Bamane för första gången kliva upp på prispallen i sprintsammanhang. Vi gratulerar till tredjeplatsen i P17 på 60 m där det blev personligt rekord med hela 43 hundradelar på 7.63!
Carl Sténson visade att längdformen är på gång genom att hoppa 5.87, nytt personligt rekord och en fjärdeplats i P17. Även Jessica Hallerth hoppade till sig en fjärdeplacering i F17 med det nya personliga rekordet 4.77.
 Att höstens all sprintträning givit resultat visades genom att samtliga slog eller tangerade sina personliga rekord på 60 m.
Dagens bus stod tränar-Frida Lundin för. Hon efteranmäldes till 800 m och vi lånade ihop kläder och spikskor till henne. Efter en spurtduell lyckades hon knipa femteplatsen. Även om Frida inte vann denna gång hade hon den största och bästa hejarklacken och vann träningsgruppens egna pris – en varm pläd.
Och för Spårvägen-segern stod Johan Olsson i seniorernas 800 m som han vann med över fyra sekunder på 1:58.00.

Alla resultaten från Ärlaspelen i Eskilstuna.