Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Funktionärsanmälan 2024

Spårvägare!! 
Nu är det dags att börja fundera på alla sommarens arrangemang och i skrivande stund är anmälningsläget mycket bra bland annat till Maran 1/6 som kan slå alla tiders rekord med kanske 22000 löpare.

De största arrangemangen, där vi har många funktionärer, är som vanligt ADIDAS Stockholm Marathon (1/6), Tjejmilen 31/8) och Rambol Stockholm Halvmarathon (7/9).

Även i år har vi ett lopp före maran, nämligen ADIDAS Premiärhalvan som går redan 20 april på Södra Djurgården.

För andra året använder vi programmet Favvos (nytt namn men samma program) och anmälde du dig som funktionär förra året har du redan ett konto. Nytt för i år är att man kan anmäla sig utan att skapa ett konto. Om ni går in på länken nedan så står det exakt hur det går till (tänk på att gå in på den lilla blåa rutan “Anmäl dig här”).

Funktionärsanmälan

Där finns alla uppdrag vi har under året och vi måste alla medlemmar hjälpas åt för att fylla dem.     

Vi vill åter igen påpeka att det är otroligt viktigt för klubben att du ställer upp på våra arrangemang vilket gör att vi inte behöver sälja Bingolotter och liknande samt att vi kan ha låga träningsavgifter, betala tävlingsavgifter och subventionerade läger. 

Observera att ju senare du anmäler dig, kan vi tvingas byta uppgifter vartefter vi fyllt upp antalet och för att få ihop alla poster på tävlingsdagen. De som är under 14 år anmäler sig i första hand till Vätskekontrollen eller nummerlappsutdelning.

Med vänlig hälsning Ola från kansliet