Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Schema

Tävlingsresan till Triumglasspelen i Örebro Lördag 25/11

Du som får detta mail är anmäld till tävlingsresan till Triumfglasspelen i Örebro nu på lördag 25/11. 

Då vi har 15st aktiva som har start redan kl.09:30 måste vi åka tidigt för att de inte ska missa sin start. Därför är det extremt viktigt att man är på plats i god tid innan avresetiden. Bussen kommer att först åka från Östermalms IP, för att sedan plocka upp resterande aktiva i Sätra centrum.

För dig som åker från City:
Samling sker vid busshållplatsen Östermalms IP senast kl.05:00. Bussen väntar inte på någon, så se till att vara på plats vid samlingstiden. 

För dig som åker från Södra:
Vi samlas i Sätra centrum vid Sätra torg senast kl.05:30. Bussen väntar inte på någon, så se till att vara på plats vid samlingstiden. 

För dig som åker från Norra:
Samling sker vid Tensta konsthall, rondellen, senast kl.06:10. Vi kommer att åka minibuss samt bil till Örebro, men även här se till att vara på plats vid samlingstiden. 

Kostnaden är 200 kr per aktiv och betalas via swish eller kontant innan man går på bussen. 

Viktigt att ni har med er både frukost, lunch och middag, samt mellanmål för dagen. Det finns en kiosk inne i hallen men vi rekommenderar starkt att alla aktiva packar med sig ordentligt med mat. Glöm inte vattenflaska, det finns möjlighet att fylla på på plats sen. 

Sista start är kl.19:55 och vår förhoppning är att kunna vara på bussen igen kl.20:15, vilket innebär att vi kommer vara tillbaka vid Sätra centrum ca kl.22:30 och Östermalms IP igen ca kl:23:00. På bussen sitter ni i små grupper med en ledare för att skapa lugn och möjlighet till vila. Viktigt att alla sitter på sin tilldelade plats på bussen och använder säkerhetsbälte. 

Ansvariga ledare under resan, samt på plats, är Aurora Boschini Roine och Lovisa Brinck, och det är dem ni kontaktar om det är någon ni behöver få kontakt med under tävlingsdagen. Vid eventuell sjukdom meddela någon av:

Aurora Boschini Roine, 072-216 74 00

Lovisa Brinck, 070-344 64 47

Vi vet att det blir en lång dag, men det kommer också bli superkul! Så se till att ladda ordentligt innan. 

Ses på lördag!

/Ungdomstränarna
Välkommen till Spårvägens ungdomsgala 6/12!

Vi bjuder in alla våra ungdomar, föräldrar och ledare till gala onsdag 6/12 i Värmeverkets fina lokaler i Bredäng. Vi kommer bjuda på middag, dryck, snacks och underhållning och delar ut priser och minns året som varit. Anmäl dig senast den 1/12 genom att betala avgiften och fylla i formuläret via länken längst ner.

Vilka är inbjudna? Alla Spårvägens ungdomar under 18 år och deras föräldrar samt våra ungdomstränare.

Tid? 17:30 börjar förmingel, galan pågår 18.00-20.00.

Kostnad? 75 kr/person. Swishas innan galan till 123-346 95 58. Kontakta din tränare om kostnaden är för hög för dig.

Klädsel? Finklätt

Notera att alla ordinarie träningar denna dag är inställda.

Vi hoppas ni är lika laddade som oss!

Anmälan till Spårvägens ungdomsgala i Bredäng onsdag 6 december
Anmälan är öppen till 1/12.

Frågor mailas till Maia Eppelin

/Spårvägens ungdomstränare