Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Klubbkampen 2023

Välkommen till Klubbkampen som är en lagtävling i löpning för ungdomar 10–15 år. Den startade 2014 och arrangeras av Hammarby IF, Hässelby SK, Spårvägens FK, IFK Lidingö och Turebergs FK där det handlar om att kora vilken förening som har flest och snabbast ungdomar i sin verksamhet.

Klubbkampen är ett utmärkt tillfälle att tävla under roliga former med många deltagare och mycket publik, så peppa era klubbkamrater att ställa upp. Spårvägen vill ha med många löpare på dessa tävlingar!

Fyra tävlingar 2023
Minimaran, Östermalm, 4 juni
SAYO, Sollentuna, 9–11 juni (600, 800 eller 2000 m)
Lilla Midnattsloppet, Södermalm, 19 augusti
Lilla Lidingöloppet, Lidingö, 24 september

Poängberäkning
Poäng delas ut enligt följande: 1:a plats ger 20 p, 2:a plats 19 p, 3:e plats 18 p o s v ned till 19:e plats 2 p. Därefter får varje löpare som går i mål 1 poäng. På SAYO är poängberäkningen 1:a plats 7 p, 2:a 5 p, 3:e 4 p, 4:e 3 p, 5:e 2 p och därefter 1 poäng till alla som fullföljer. Eftersom det är en lagtävling så är det oftast viktigare att ha så många löpare som möjligt än de snabbaste. Peppa era klubbkamrater att delta!

Priser och avslutning
Vandringspokal delas ut till bästa klubb direkt på plats efter Lilla Lidingöloppet.

Anmälan för deltagare från Spårvägen
Kostnadsfri anmälan till någon av tävlingarna görs genom att mejla namn och födelseår på den aktive till tränare Anders Fredriksson.

Sista dag för anmälan
Lilla Midnattsloppet: söndag 30 juli till andersfredriksson@sparvagenfriidrott.se
Lilla Lidingöloppet: söndag 3 september till andersfredriksson@sparvagenfriidrott.se