Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Vilket klubbrekord av Karin!!

På söndagen debuterade släggkastaren Karin Engström, 24, för Spårvägen på allra bästa sätt genom att med 61.60 sätta klubbrekord med över tio meter!

Det var vid Hellaskastet i Sätra där hon hade ytterligare två kast över 60 meter. Resultatet innebar också en förbättring av hennes tre år gamla personliga rekord med en dryg halvmeter. Det tidigare klubbrekordet hade Gianna Panavoglou på 51.50 från 1998.
Karin förstärkte nu sin åttondeplats på den svenska genom-tiderna-bästa-listan. Hon tävlade tidigare för IF Göta och förstärker nu bland annat också Spårvägens lag till lag-SM i Göteborg i juli.
Det var flera spårvägare som tävlade i Hellaskastet och bland dem noterar vi bland annat 45.80 i slägga av Camilla Westerlund som tvåa bakom Karin. Det var bara en dryg meter från det veckogamla perset.
Ingmar Veinberg vann spjuttävlingen på 57.90.

Flera ungdomspers

Det var också flera ungdomar som tävlade vilket var kul! Stavhopparen Calle Sténson personligt rekord i diskus med fina 40.42. Det resultatet hade räckt till 13:e plats i 2007 års P15-statistik. Björn Bamane personligt rekord i kula och spjut (10.35 respektive 25.48).
På arrangörens hemsida finns resultatlistan.