Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
54 spårvägare närvarade på vårkickoffen på restaurang Jakthornet. Foto: Jonas Hedman

Välbesökt vårkickoff på Jakthornet

Lite drygt 50 spårvägare var med på den traditionella vårkickoffen på restaurang Jakthornet vid Östermalms IP där det förutom middag i form av schnitzel också delades ut en mängd medaljer till klubbmästare och klubbrekordslagare.

Hela elva seniorklubbrekord slogs 2011 av vilka Moa Hjelmers 51.58 på 400 m också var svenskt rekord. Men noteringar som 6.42 i längd (Erica Jarder) och 66.42 i diskus (Niklas Arrhenius) håller också högsta klass och en kväll som denna fick man verkligen perspektiv vilken hög nivå Spårvägen håller!
Alla presenterade sig, eller presenterades, och det var gott om nya aktiva vilka hälsades välkomna till Spårvägen av coach Kent Claesson. Nyvalde ordförande Andreas Carlborg presenterade den delvis nya styrelsen och Lasse Hagström, som är ledamot sedan tio talet år, berättade om styrelsens arbete som går ut på att skapa bästa möjliga förutsättningar för att alla aktiva ska nå så långt som möjligt.
Chefstränare Lech Nikitin presenterade alla tränare som var på plats.

Stockholm Marathons betydelse
Teresa Nikitin informerade om hur viktigt det är att alla ställer upp som funktionärer på vår långlopp. I år framför allt Stockholm Marathon, Jubileumsmarathon, Tjejmilen och Stockholm Halvmarathon.
Ny ungdomsansvarig är Jonas Malm som informerade om Friidrottsskolan som kommer att genomföras under tre veckor på Östermalms IP under sommaren och om nya projekt han har på gång. Bland annat ett tränarutbyte med en utländsk klubb.
Det var en trevlig kväll där vi fick möjlighet att träffas och umgås över grengruppsgränserna på ett avslappnat sätt!