Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Över 60 spårvägare var med på vårkickoffen den 17 april. Foto: Jonas Hedman

Välbesökt vårkickoff på Jakthornet

Den 17 april genomfördes Spårvägens traditionella vårkickoff på Restaurang Jakthornet. Lunch, informationen inför utomhussäsongen och prisutdelning stod på programmet.

Våra anställda tränare Kent Claesson, Lech Nikitin och Ola Svensson höll i det hela och Kent inledde med att säga att “2010 ska bli Spårvägens bästa år någonsin!” vilket alla höll med om! Detta var fjärde året som vårkickoffen genomfördes och den var ovanligt välbesökt!
Therese informerade om vikten av att ställa upp som funktionär i våra långloppsarrangemang – framför allt Stockholm Marathon och Tjejmilen – eftersom dessa är väldigt viktiga ekonomiskt för vår verksamhet.
Ordförande Jan Kowalski presenterade styrelsen och senare presenterade sig även alla en och en. Jan drog också Spårvägens målsättningar för 2010 som bland annat innefattar att vi ska ha minst tre aktiva på EM i Barcelona, vara bästa SM-klubb utomhus, ta lag-SM-medalj för både män och kvinnor, ha tio aktiva på seniorfinnkampen (Helsingfors) och vara topp-3 på Mästerskapsstandaret för både män och kvinnor.
Det delades också ut en rad priser gällande 2009. Bland annat till klubbmästare och klubbrekordslagare.
Kick-offen var mycket lyckad och det är alltid bra att träffas i större grupper för informationsutbyte i lugn och ro. I år blir det även en höstkickoff.

Jonas Hedman

Anm: Om du inte anmält dig som funktionär till Stockholm Marathon 5/6, Tjejmilen 5/9 och Stockholm Halvmarathon 11/9 så gör det här.