Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Ungdomarna tävlar i Nordeakampen på lördag!

Den 17 maj går Nordeakampens kval i Vallentuna. Nordeakampen är en riksomfattande lagtävling för 14–15-åringar.
Spårvägen ställer upp med ett kombinerat pojk- och flicklag och syftet är att ungdomarna ska vidga vyerna och prova något nytt! Det ger också oss spårvägare ett tillfälle att tävla ihop över gren- och gruppgränser och ha kul ihop!

Åtta killar och åtta tjejer ingår i laget och grenarna är 100 m häck för killar, 80 m häck för tjejer, 800 m, längd, höjd, kula, spjut och 6×200 m mixedstafett.
För det segrande laget, plus sju lag, som går vidare på poäng, väntar den stora finalen i Växjö den 30–31 augusti. Man får poäng för tre resultat i varje gren för pojkar respektive flickor som räknas till lagets sammanlagda poäng.

Poäng enligt poängtabell

Placering i de olika grenarna spelar ingen roll utan deltagarna tar poäng enligt en mångkampstabell till sitt lag (även mångkampsregler tillämpas).
Så Jonas, Fredrik, Björn, Calle, Filip, Alexander, Alexander, Niklas, Johanna, Sabina, Emma, Ellla, Johanna, Rebecka, Selam, Ida, Felicia, Jessie, Tränare, föräldrar m fl …
… nu visar vi att vi är Stockholms härligaste friidrottsgäng!

Finns det någon förälder som kan hjälpa till att skjutsa, så ring mig gärna! För er som har skickat mailadress, mailar jag mer information så snart den kommit ut samt samlingstider etc.
Även om ni inte tävlar förrän på eftermiddagen den 17 maj så är det bra att så många som möjligt följer med från start. Med den bästa hejarklacken kan allt hända!
Och självklart är så många spårvägare som möjligt välkomna att komma och heja i Vallentuna nu på lördag!

Mer info om Nordeakampen finns dels på Vallentunas hemsida men också på friidrott.se.

Det går också bra att ringa eller mejla till undertecknad Jeanette Sténson Hallgren:
070-757 05 43 eller 08-99 84 10 (b)
aa.marknadskompetens@mbox318.swipnet.se

Jeanette Sténson Hallgren

Lagledare Nordeakampen

Ps Ni som ska tävla i Nordeakampen och inte bekräftat ert deltagande, gör det så snart som möjligt.