Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Felicia Berglind vann F19 höjd på 1.69. Foto: Deca Text&Bild

Tre segrar i Julklappsjakten

Den 3–4 december åkte en grupp Spårvägare till Göteborg för att tävla i Julklappsjakten i Friidrottens Hus. Det var Jonas Malms grupp som har denna tävlingsresa som en tradition för att få ett litet brejk i uppbyggnadsträningen inför vintern. Totalt bestod truppen av nio aktiva, en ledare samt föräldrarna till en aktiv.

Under helgen gjorde gruppen totalt 22 grenstarter. Att träningen har gått bra och de flesta lyckats hålla sig friska syntes snabbt i resultatlistorna då det blev tre guld, två silver och tre brons samt ytterligare ett antal topp-8-placeringar. Vidare noterades hela 16 personliga rekord trots att alla är inne i grundträningen.
De tre segrarna togs av Felicia Berglind, Aina Griksaite och Matilda Lindberg. Felicia vann F19 höjd på tangerat totalpers 1.69 och var tvåa i längd, Aina vann F19 längd på 5.33 och tog även silver på 60 m och brons på 60 m häck. Matilda Lindberg segrade i F15 på 60 m med 8.06 vilket är nytt klubbrekord. Hon satte även klubbrekord i F15 kula med 10.61 där hon kom fyra.
Resultatlistan.