Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägen söker ungdomsansvarig

Vi förlänger ansökningstiden till 30 april.

Vill du vara med och utveckla ungdomsverksamheten i en av Sveriges mest framgångsrika föreningar? Nu söker vi dig som vill ansvara för att driva utvecklingen av vår ungdomsverksamhet, som i dag omfattar cirka 200 barn och ungdomar i åldern 10-15 år, till nästa nivå. 

Arbetsuppgifter
Som ungdomsansvarig är din uppgift att utveckla ungdomsverksamheten mot klubbens uppsatta mål. Fokus kommer att ligga på våra träningsgrupper med ungdomar mellan 10-15 år, där breddverksamheten är i fokus. Du kommer även att behöva samverka med ansvariga för mer elitsatsande juniorer samt huvudtränare och grengrupps-ansvariga.
Arbetet innefattar både administrativa och praktiska uppgifter. Arbetet utgår från kansliet på Östermalms IP, men även i och på friidrottsarenor runt om i Stockholm. Du kommer därför att behöva röra dig mellan dessa arenor. Som ungdomsansvarig rapporterar du till klubbens huvudtränare, som är ansvarig för verksamheten.

Utbildning, erfarenhet och egenskaper
Vi förväntar oss att du har en gedigen idrottsutbildning, erfarenhet av ledarskap inom ungdomsverksamhet samt ett brinnande friidrottsintresse. Uppdraget kräver att du har bra organisationsförmåga och att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna leda klubbens ungdomstränare, samarbeta med alla tränarkollegor samt bygga bra relationer med aktiva och föräldrar. Du ska självständigt kunna arbeta och driva arbetet framåt.

Omfattning och sista ansökningsdag
Tjänsten som ungdomsansvarig är en tillsvidare deltidstjänst på 50 procent. Det finns viss möjlighet att utöka tjänsten med andra uppgifter beroende på profil. Vi önskar tjänsten tillsatt i början på hösten 2017. Exakt datum enligt överenskommelse.

Skriv till oss och berätta varför just du ska bli vår nya ungdomsansvariga. Vi vill också att du skickar med ett CV med en beskrivelse av dina tidigare meriter. Skicka brev och CV till info@sparvagenfriidrott.se senast den 30 april.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta huvudtränare Kent Claesson, 070-932 47 70.

Om klubben
Spårvägens Friidrottsklubb bedriver ungdoms-, junior, senior, veteran- och elitverksamhet i friidrott. Vi har en bred stab av mycket kunniga och erfarna tränare/ledare som året om tränar och coachar våra många och duktiga friidrottare. Vi är en av de mest framgångsrika friidrottsklubbarna i Sverige och arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet.

Spårvägens Friidrottsklubb ingår som en av två jämbördiga parter i Marathongruppen, där Hässelby SK utgör den andra parten. Marathongruppen är Sveriges största arrangör av motionsevenemang och står bakom bland annat ASICS Stockholm Marathon, Tjejmilen och Vårruset.

Läs mer om Spårvägens Friidrottsklubb här på sparvagenfriidrott.se. Här hittar du också våra riktlinjer och policydokument som ligger till grund för vår verksamhet.