Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Spårets nya hemsida på plats

Ett nytt ansikte utåt, en hel del ny information och en mobilvänlig webbplats. Så kan man kort beskriva Spårvägens nya hemsida.

Arbetet med den nya webbplatsen inleddes för ett knappt år sedan och det har varit båda stora och små utmaningar för att få allt på plats. Inte minst att flytta de över tvåtusen texterna från den gamla hemsidan.
Bland den nya informationen finns en tydligare presentation av Spårvägen Friidrott – vad vi gör och vad vi erbjuder. I det ingår ett nytt presentationsmaterial som styrelseledamot Tobias Lundgren med flera tagit fram.

Tydligare presentation av verksamheten
En tydligare presentation av våra främsta elitaktiva finns nu på hemsidan och våra tävlingsarrangemang Raka Spåret och Spåret 5000 – som har egna hemsidor – har dem nu bekvämt sammanfogade med sparvagenfriidrott.se.
I övrigt har historik- och statistikavsnittet utökats och sedan tidigare går det att ta del av årsberättelser, djupa genom-tiderna-listor och en del annat i sifferväg. Allt uppdaterat per 1 november.

Många timmar …
… har lagts på framtagning av den nya hemsidan som undertecknad Jonas Hedman ansvarar för men självklart har flera varit med i projektet. Moa Hjelmer var med i planeringsfasen och Kent Claesson och Anders Johrén har kontinuerligt svarat på frågor och bidragit med information.

Ett tack …
… till Jakob Rasmussen som byggde Spårvägens förra webbplats 2008 och sedan dess hjälpt oss med diverse tekniska uppgifter i 14 år. Till den nya sajten har han bidragit med viktiga pusselbitar för att flytta de över tvåtusen texterna, bilderna och bildtexterna till denna WordPress-sajt.
Tack också till utvecklaren Tobias Abrahamsson på Online Value Group som byggt hemsidan efter våra önskemål.

/Jonas Hedman