Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Inbjudan, PM och tidsprogram

PM (Word-fil)

Anmälda

 

Tidsprogram
17.45 Män F-final (inkl kvinnor)
18.30 Män E-final (inkl kvinnor)
19.05 Män D-final
19.35 Män C-final
20.05 Kvinnor A-final
20.30 Män B-final
21.00 Män A-final

Om adidas Spåret 5000 m
adidas Spåret 5000 m arrangeras av Spårvägens Friidrottsklubb på Stockholms Stadion onsdag 15 maj där såväl elit som motionärer. Det handlar om 12,5 varv på 1912 års OS-arena och alla får en officiell tid noterad i hundradelar.

Första start
Tävlingen inleds med med motionsheaten och sedan springs det snabbare och snabbare fram till sista start kl 21 som är manliga A-finalen. Det blir max sju heat med ett deltagartak på 200 så vänta inte för länge om du vill försäkra dig om en plats. Arrangören förbehåller sig rätten att stänga anmälan när taket är nått. Elitheaten är uppdelade för män respektive kvinnor medan motionsloppen är mixade vilket betyder att män och kvinnor springer tillsammans.

Anmälan stängdes 5 april
Deltagartaket nåddes redan i början av april och den 5/4 kl 12.00 stängdes anmälan. Enstaka platser finns för elitlöpare. Mejla Kent Claesson nedan för att se om plats finns.
Löpare som inte är medlemmar i en friidrottsföreningen betalar anmälningsavgiften 350 kr med betalkort direkt vid anmälan. För klubblöpare sker fakturering till föreningen efter tävlingen.
Klubblösa anmäler sig via Easyrecord genom att välja gren (5000 m) och klass (män eller kvinnor) och betalar sedan startavgiften 350 kr med kort (OBS! Ej Swish). Fyll i förnamn, efternamn och födelseår. Dessa uppgifter måste vara med men vi rekommenderar även att födelsedatum (6 siffror) anges så underlättar det identifieringen. Ange också års- och/eller personbästa eller (om du inte har någon tidigare tid) vad du tror att du kan göra för tid. Detta för att vi ska kunna seeda dig till rätt heat så att du får optimalt motstånd för att kunna göra en så bra tid som möjligt. 
Anmälningsavgift: 350 kr
Anmälan via easyrecord.se

Första start: Kl 17.45. Sista 21.00.
Åldersgräns: 13 år (född 2011 eller tidigare)
Max antal heat: Max 7 st med 200 som deltagartak. Tidsgräns 30 minuter.
OBS! Väskförbud för publiken.

Digital avprickning före start
För att vi ska veta vilka som verkligen kommer till start så är digital avprickning obligatorisk fram till 1 timme för resp start. Den digitala avprickningen öppnar vid vid midnatt tävlingsdagen (knappt 18 timmar före första start) och görs på Easyrecord.se. 

Kapacitet/målbild
Vid anmälan anger du ditt personliga rekord eller din förväntade tid på 5000 m för att vi ska kunna skapa jämna heat så att alla får bästa möjliga förutsättningar att sätta personbästa.

Målservice
Vår sponsor VitaminWell delar ut en flaska med sportdryck till alla deltagare. Alla anmälda får också en biljett till Folksam GP-galan i Sollentuna den 16 juni. Det är en friidrottstävling i toppklass där bl a OS-mästaren i diskus, Daniel Ståhl, satt svenskt rekord och flera gånger kastat över 70 meter. Även löpgrenarna håller hög klass och bland de som satt svenskt rekord på Sollentunavallen finns Kalle Berglund.

Deltagande
Deltagande sker på egen risk. I och med att du anmält dig till tävlingen så godkänner du att ditt namn visas i start- och resultatlistor.

WRC-status
Denna World Athletics Continental Tour Challenger-tävling är WRC-märkt (World Ranking Competition) vilket innebär att resultaten är giltiga för World Athletics världsranking och statistik och ger poäng för kval till OS och EM för seniorer samt junior-VM och ungdoms-EM.

PM och tidsprogam

Media
Ackreditering för journalister och fotografer – kontakta Kent Claesson nedan.

Frågor? Kontakta tävlingsledaren Kent Claesson
070-932 47 70
kent.claesson@sparvagenfriidrott.se

adidas Spåret 5000 m arrangeras av Spårvägens Friidrottsklubb