Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Olle snabb i Hässelbyloppet

Det var gått om spårvägare när Hässelbyloppet genomfördes i de nordvästra Stockholm på söndagen och bäst gick det för Olle Walleräng som precis som i fjol var tvåa och åter tog sig under 30 minuter.

Det var nio grader och vindstilla vilket innebar riktigt bra förutsättningar för de femtusen löparna som avverkade milen i Hässelby, Vällingby och Råcksta med målgång på Hässelby IP. Olle Walleräng var länge med i tätklungen och sprang till slut i mål som tvåa på 29:45 – bara tolv sekunder bakom Hälles Musael Temesghen som vann också i fjol. Olles tid var för övrigt identisk med i fjol.

En strid ström av spårvägare

Bakom Olle var det en mängd spårvägare. Tobias Lundgren var sexa på 31:15, Meberathom Yamana nia på 32:02 ohc Henrik Jakobsson 25:a på 33:46, bara nio sekunder före coach Kent Claesson som gjorde sitt första millopp på uppskattningsvis fyra år.
Bara sekunder bakom honom följde Daniel Norberg (34:04), ordförande Andreas Carlborg 34:17 och Niklas Könberg (34:43).

Tove åter snabb

I damklassen gjorde Tove Berg åter ett bra millopp genom att bli tia på 36:20. Vi noterar också en bra tid på Anja Lindberg (37:42) och i listan hittar man också Emma Fogelkvist (39:37) och Josephine Peterson (41:05).
Resultatlistan.