Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Nyhetsbrev Maj

Hej alla Spårvägare!

Sommarsäsongen har satt igång och vi har redan fått en hel del fina Spårvägsresultat både borta i USA, i Frankrike och på svensk mark!

Läs gärna mer om detta i våra artiklar på hemsidan. Maj månad är en flitig tävlingsmånad och de allra flesta öppnar sin säsong då så vi har mycket att se fram emot. Vi avslutar dessutom maj med ett Stafett-SM, från 15 år och upp till senior, där Spårvägen planerar att ha många lag med.

Spårvägendagen – nytt! Välkomna alla Spårvägare

På tisdag 24 maj kommer Spårvägen att arrangera sitt årliga Klubbmästerskap för ungdomar på Stockholm Stadion mellan 17.30-21.00.

Nytt för i år är att vi kommer att ha elitid på alla lopp och att tävlingen sanktioneras, vilket innebär att resultaten blir officiella till skillnad från föregående år. Vidare kommer tävlingen också att innehålla några seniorgrenar.

Något som också är nytt är att vi kommer att ha Phils Foodtruck på plats så att det går att köpa sig middag i form av riktigt goda hamburgare!

Våra elitaktiva erbjuds även att boka in sig för en hjärtscreening under kvällen som utförs av vår klubbläkare Bengt-Olov Tengmark.

Dessutom kommer vi att ha försäljning av klubbkläder.

Tanken med den här dagen är att Spårvägare i alla olika åldersklasser och över olika grengrupper ska kunna mötas på ett sätt som vi annars inte alltid gör.

Det blir roliga tävlingar men också en chans för ungdomarna att träffa äldre seniorer som de ser upp till och har som förebilder. Vi kommer att utveckla dagen mer till nästa år.

Kom förbi en stund, ta en burgare, hjälp till med tävlingen och häng med Spårvägen!

Hoppas vi ses!

Hoka Spåret 5000m

På lördag 21 maj arrangerar vi ett nytt lopp på Stadion! Det går fortfarande att efteranmäla sig till tävlingsledare Kent Claesson i mån av plats. Vill man inte tävla så kan man alltid svänga förbi och heja på alla duktiga löpare!