Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Nyhetsbrev april 2023

Spårvägare!!

Efter att vintern sent gjort comeback, börjar kylan ändå ge med sig och vi kan ana en början till något som man kan kalla vår. Snart börjar alla träna ute och några löptävlingar har redan gått av stapeln.

Funktionärer

Sommaren närmar sig med stormsteg och om en dryg månad arrangerar vi Adidas Stockholm Marathon lördag 3 juni som sedan följs av både stora och små arrangemang. Anmälningssiffrorna till Maran pekar på närmare 16000 löpare vilket är väl så många som 2019 det vill säga före pandemin. Hur mycket det betyder för klubbens ekonomi kan inte nog betonas, inte minst i dessa tuffa tider. Det är ju livsviktigt för Spårvägen att alla medlemmar, föräldrar, släkt och vänner ställer upp som funktionärer och alla våra uppgifter fram till oktober hittar du på länken

https://sparvagenfriidrott.funktionaren.se/

där du också kan anmäla dig. Bara på tävlingsdagen på Maran gör vi i Spårvägen drygt 270 funktionärsinsatser. Inkomsterna från arrangemangen gör ju också att vi inte behöver sälja lotter, korvar, strumpor med mera och ändå står Spårvägen för tävlingar, resor, läger, kläder som vi kan subventionera.

Spårvägen/tävlingskläder

Vi vill också puffa för vårt samarbete med Stadium och NIKE där du kan köpa riktigt bra Spårvägen träningskläder, ryggsäckar, väskor med mera till subventionerade priser, du går in på länken

https://www.sparvagenfriidrott.se/klubbklader/ 

Tävlingslinnen har vi på kansliet som du kan köpa enligt överens kommet med Ola, maila på info@sparvagenfriidrott.se och bestäm tid.

Klubbkväll på Runners store 26/4

Onsdag 26 april får alla klubbmedlemmar specialerbjudande på Runners Store, Regeringsgatan 26.
Vi får 30% rabatt på hela sortimentet. Du behöver inte föranmäla dig utan det är bara att komma dit direkt.

Ola Svensson, kansliet Spårvägen