Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Ny tävlingsdräkt

Vi har tagit fram ett nytt tävlingslinne från NIKE. Nu har vi storlekar från ungdom upp till senior så att vi alla ser enhetliga ut.
Linnena finns att köpa på Spårvägens kansli, Södra Fiskartorpsvägen 2, 114 33 Stockholm. Kansliet ligger på Östermalms IP.

Veteran, Senior & Junior: 200:-
Ungdom (10-15 år) 150:-

Du betalar med Swish. Kansliet är bemannat ca. 9.00-16.00 på vardagar. Ring 08-664 05 65 innan så Ola Svensson säkert är där.

Vi tävlar i detta NIKE linne från och med inomhustävlingarna i vinter. Underdelen i form av shorts eller korta tights ska också vara från NIKE och helsvarta. Går du in på Spårvägens webshop kan du klicka vidare dig till stadium.se och där kan du handla svarta shorts eller korta tights. Det viktiga är att det inte är några stora reklammärken på byxorna då det finns regler som säger att reklamen på kläderna får vara ett visst antal kvadrat cm när man tävlar. Vi har redan NIKE och Stadium på linnet. Vi har frågat Stadium om att lägga shorts och korta tights på vår webshop, men de kan inte göra det då modellerna ändras varje halvår. Det kommer ändå hela tiden finnas svarta shorts och korta tigths hos Stadium. 

Vi jobbar på att få in en tävlingstop till tjejerna. Nike och Stadium håller på att se över detta.

Vi vill också påminna er om att gå in på Spårvägens hemsida www.sparvagenfriidrott.se och handla övriga klubbkläder som finns i vår webshop. 

Klicka på länken för att komma direkt till webshopen. https://www.stadium.se/foreningar/1766479

Vi önskar alla spårvägare GOD JUL!

Spårvägens FK