Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Daniel Ståhl har en diger diskuskarriär som bl a innehåller fyra 70 m-tävlingar. På friidrottsstatistik.se har han 194 registrerade diskustävlingar. Foto: Deca Text&Bild

Ny Spårvägen-sajt för resultat och statistik

En klubbsida med Spårvägens kontinuerligt uppdaterade årsstatistik för alla åldersklasser. Det har vi med start idag!

Det är tack vare Svensk Friidrotts satsning på ett resultat- och statistiksystem som det nu är möjligt för föreningar att få sin egen årsstatistik löpande uppdaterad på en egen sida. Spårvägen var en av de första klubbarna att teckna ett abonnemang som dessutom innefattar ett resultatflöde. 
Friidrottsstatistik.se sjösattes idag och innehåller mer omfattande och snabbare uppdaterad statistik än tidigare, personbiografier, utökad resultatservice, kompletta resultatlistor från en mängd mästerskap mm.
– Det ska bli otroligt kul och spännande när vi nu lanserar friidrottsstatistik.se. Jag ser det lite som ett paradigmskifte där vi på allvar tar klivet in i den digitala världen och nu kan presentera resultat och statistik på ett helt nytt sätt, säger Stefan Olsson, generalsekreterare för Svensk Friidrott.
Databasen innehåller i nuläget 35.000 aktiva från 450 föreningar och totalt över 400.000 resultat.

På söndag får alla upp till 69 år tävla
Resultat har samlats i databasen sedan 1 november i fjol medan tester, uppladdning av årsbästalistor 2000-2019 mm pågått ännu längre. Det har varit tävlingsförbund för 19 år och äldre sedan 18 april men på söndag den 14 juni får alla upp till 69 år tävla. Då gör också många spårvägare säsongsdebut.
Spårvägens nya statistiksajt
Till friidrottsstatistik.se
Läs mer på friidrott.se
Utnyttja erbjudandet och få tillgång till allt på friidrottsstatistik.se t o m 10 augusti