Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Seger på 60 m häck för Annina Stens med tvåan Maja Lundmark, Hammarby, t v, och Wilma Schenning, Täby. Foto: Chris Temmel.

När klubbrekord för Annina

Annina Stens var en av flera spårvägare som tävlade i Luciaspelen i Sätrahall på lördagen och trots allt annat än optimala förberedelser gick det bra. Med 9.35 var hon mindre än tiondelen från klubbrekordet på 60 m häck i F15.

Tiden innebar personbästa med 0.06 för Annina som vann tävlingen och allt detta trots att hon varit sängliggande i två dagar. På söndagen följde hon upp med en andraplats i höjd, samma som segraren men med fler rivningar på vägen upp. Uppladdningen var alltså allt annat än perfekt så förbättringsmöjligheterna inför vinterns IUSM i mångkamp och stora IUSM iVäxjö  i februari känns goda!

Seger för Otto
I höjd blev det seger för Otto Brinkman i P17. Otto är en av den nya generationen unga spårvägare testade formen. Trots fel hoppskor och bara fem stegs ansats lyckades ändå Otto ta 1.87 med luft. Han vann redan höjden på 1.76 och kunde sedan bestämma höjderna själv med framgång.