Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
JEM-medaljör! Spårvägens tredje genom tiderna! Foto: Deca Text & Bild

Moa skriver från junior-EM

Igår tog Moa Hjelmer brons på 400 m på junior-EM i Novi Sad. Idag har hon skrivit i den svenska JEM-bloggen vilket vi återger här.

Nu har det gått nästan ett dygn sedan jag gick i mål som 3:a på 400 m och det känns fortfarande precis lika jäkla bra. Jag är fortfarande helt tagen och väldigt lycklig. När jag väl fick gå upp och ställa mig på prispallen var det svårt att hålla tårarna tillbaka, och detta blev ännu svårare när den svenska flaggan hissades. Det är verkligen känslor jag vill uppleva igen. Så nu har jag redan börjat fokusera på nya mål och nya medaljer som jag hoppas ta!

Tack för alla gratulationer, det betyder mycket!

//Moa

Till den svenska JEM-bloggen.