Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Det var gott om folk på plats när Mikaela i rosa förevigades i klubblokalen i T-bana Stadion! Fr v Kent Claesson, Mohammad Reza, Lisa Öhberg, Emil Danielsson, Mikaela Larsson, Daniel Alemu, Archie Casteel, Gustav Nordling, Joakim Eriksson, Samuel Eriksson Lidbrink, Tobias Eknor och Dennis Olsson. Foto: Anders "Bamse" Fredriksson

Mikaela har tagit plats på Wall of Fame!

Att bli individuell svensk mästare är få förunnat men en av dem i Spårvägen är maratonlöparen Mikaela Larsson. Ett bevis på det blev verklighet den 5 december 2017!

Mikaela gjorde ett fantastiskt lopp i Asics Stockholm Marathon i juni då hon satte personbästa med två minuter och noterade 2:42:21. Det innebar inte bara första SM-medaljer utan också första SM-titeln efter en riktigt snabb slutkilometer! Första individuella SM-guldet är alltid speciellt och Spårvägen har en tradition att hänga upp alla premiär-SM-vinnare i Klubbis i T-bana Stadion. 

I celebert sällskap
I samband med en träning tisdagen den 5 december var det Mikaelas tur och det gjordes med flera spårvägare på plats där coach Kent Claesson, som dessutom är Mikaelas personliga tränare, lämnade över den inramade bilden som nu alltså sitter på väggen tillsammans med alla andra individuella SM-vinnare i vår klubb!
Under 2017 tog även Aina Griksaite, tresteg, och Robel Fsiha, långdistans, för första gången blivit svenska mästare.
Efter Stockholm Marathon har Mikaela också förbättra sitt personliga rekord med fyra minuter till 2:38:41 vilket placerar henne trea genom tiderna i Spårvägen.

Läs mer:
2:38:41 av Mikaela i Valencia
SM-guld för Mikaela Larsson!