Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Klubbkampen avgjord

Klubbkampen är en lagtävling i löpning för 10–15-åringar som avslutades i samband med Lilla Lidingöloppet. Vinnare blev IFK Lidingö före Hässelby, Hammarby, Spårvägen och Tureberg.

Klubbkampen innefattar Stockholm Minimarathon, SAYO, Lilla Midnattsloppet och Lilla Lidingöloppet och är en lagtävling mellan Hammarby, Hässelby, Spårvägen, Tureberg och Lidingö där det gäller att ha så många tävlande som möjligt och samla poäng.
– Det här är positivt för alla fem klubbarna och för Spårvägen har det resulterat i att betydligt fler varit med i de här loppen än tidigare. Vi kör vidare med Klubbkampen 2016 och hoppas att ännu fler ungdomar springer dessa lopp, säger Jonas Wetter som är tränare för medel-långdistansare i Spårvägens ungdomsgrupper.

Resultat Klubbkampen 2015

Nu är årets Klubbkamp avgjord och det blev en klar seger för Lidingö men en tät kamp om resterande platser. Här kommer slutresultatet i 2015 års Klubbkamp efter sista etappen Lilla Lidingöloppet:

1:a Lidingö 1119 poäng
2:a Hässelby 483 poäng
3:a Hammarby 421 poäng
4:a Spårvägen 350 poäng
5:a Tureberg 314 poäng

Väl kämpat alla duktiga ungdomar! Vi hoppas att se er och många fler åter till nästa års Klubbkamp!

Spårvägen kommer nästa år att ha löpträning för 10–15-åringar inför Minimaran den 5 juni på samma sätt som i år. Så håll koll här på hemsidan för mer information i början av 2016.
Men redan lördagen den 10 oktober är det dags för KM i terränglöpning som är öppet även för de som inte är medlem i någon klubb.