Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Ordförande Johan Storåkers, t h, hade nöjet att få dela ut 08fris högsta utmärkelse till sin f d ordförande i Täby IS – Olle Hansson! Foto: Jonas Hedman

Johan omvald – comeback för DM

På tisdagskvällen genomfördes Stockholms Friidrottsförbunds årsmöte i Solna. Över 60 personer närvarade och den stora positiva nyheten var att senior-DM på arena återinfördes efter att en motion från FK Studenterna röstats igenom. Dessutom omvaldes Spårvägens egen Johan Storåkers som ordförande!

08fri har fått ett lyft sedan Johan Storåkers tillträdde som ordförande för ett år sedan och han ledde mötet och den efterföljande diskussionstimmen på ett utmärkt sätt! Den fråga som tilldrog sig mest uppmärksamhet var den gällande återinförande av senior-DM på arena. Spårvägen hade gjort ett grundarbete som gick ut på ett konkret förslag på DM-arrangörer för 2012 – Friidrottskväll på Stadion, som arrangeras av Spårvägen, Hammarby och Huddinge, döps om till “Stockholms Öppna DM – Friidrottskväll på Stadion” och inkluderar alla DM-grenar under tre kvällar utspridda över sommaren.
När Lorenzo Nesi föredragit en väl förberedd motion och undertecknad presenterat det konkreta förslaget av DM-arrangörer så slutade omröstningen med att 100 procent av de röstberättigade röstade ja! Det var helt blått när alla röstlappar åkte i luften!
Läs mer på 08fris hemsida.