Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Information angående Covid-19

Smittspridningen har tagit fart igen i Stockholmsregionen. Det påverkar idrotten och även verksamheten i Spårvägen.

Vår ungdomsanvariga Maia Eppelin har pratat med ungdomstränarna och bestämt att alla träningsgrupper för de som är födda -05 och yngre tränar utomhus denna vecka till att börja med, vilket följer de rekommendationer som finns för ungdomar. Rekommendationerna från friidrottsförbundet är att de som är födda -04 och äldre inte ska träna i grupp. Undantaget är elitfriidrottare. 

Vår klubblokal är i detta läge till för våra elitgrupper bland juniorer och seniorer. Vi rekommenderar även dessa träningsgrupper att träna utomhus i så stor utsträckning som möjligt just nu.

Om du som aktiv måste använda kollektivtrafiken för att ta dig till träningen är det just nu bättre att träna hemma på egen hand. Detta för att inte belasta kollektivtrafiken för de som verkligen behöver åka till/från sina jobb och minska risken för smittspridning. Våra träningar startar oftast när det är trångt på bussar och tåg.

Vi väntar på besked från de inomhushallar vi tränar i för ungdomar, juniorer, seniorer och veteraner hur verksamheten ska bedrivas där kommande veckor.

Har du några frågor kontaktar du din tränare för mer information om träningen.