Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Tre spårvägare som var med i STH-CUP på Sätra IP. Foto: Moa Hjelmer

Härliga kämpainsatser i STH-CUP

Spårvägen ställde upp med två lag i STH-CUP på Sätra IP lördagen den 18 september och det slutade med en femteplats för 13-årslaget och en niondeplats för 11-åringarna.

Trots usla väderförhållanden med endast nio grader och tilltagande regn bjöd Spårvägens aktiva på fina resultat. Viktor Wahlén Diederichsen, som representerade 13-årslaget, slog bland annat till med personligt rekord i längd med 4.80 och knep tredjeplatsen. På 60 m häck kom han fyra på tiden 10.66.

Viktiga poäng i spjut
Många ställde upp i grenar de aldrig tävlat i tidigare. Bland annat så såg Vanessa Park, Sophia Lindgren och Mirlinda Thaqi till att Spårvägens 13-årslag fick med sig viktiga poäng i tjejernas spjuttävling. I höjd var Elias Ejderhamn och Salesi Pettersson vassa och bjöd på fina resultat. Elias hoppade 1.35 och Salesi klarade 1.42 samtidigt som regnet öste ner.
I 11-åringarnas lag bjöd Emil Holst Berg på en fin prestation i kulstötning. Hans resultat med 7.98 räckte till en femte plats. Clara Fangel sprang 60 m på tiden 9.49 och Celina Reichardt var med i höjd och tog 1.22.

Resultat
Individuellt
11-årsklassen
13-årsklassen