Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Gunilla Fröberg är tillbaka i Spårvägen. Foto: Jonas Hedman

Gunilla Fröberg ny i styrelsen

I samband med årsmötet den 31 mars fick styrelsen en ny medlem då nygamle spårvägaren Gunilla Fröberg valdes.

Gunilla är född 1964 och var medlem i Spårvägen 1981–1983 då hon var aktiv som höjdhoppare och häcklöpare.
– Jag började med höjd där det som bäst blev 1.60. En knäskada gjorde att jag istället satsade på kort häck och där är mitt personliga rekord 15.01 från 1983. Det betraktar jag som mitt bästa pers, säger Gunilla som med det resultatet finns med på nionde plats i Spårvägens genom-tiderna-statistik.
Från och med 1984 och några år framåt tävlade hon för Tureberg och satsade då på 400 m häck. Hon har inte varit engagerad i Spårvägen på många år men har verkat inom friidrotten på annat håll. Bland annat som tävlingsmanager under andra halvan av 90-talet då hon hade uppdrag för Svenska Friidrottsförbundet.
Uppdraget som styrelseledamot i Spårvägen kommenterar hon så här:
– Jag har jobbat med tävlingar som DN Galan och Globen-galan så tävlingsarrangemang är något jag gärna engagerar mig i. Jag gillar att organisera och jobba med människor och är ganska bred när det gäller mitt engagemang.
Vi hälsar Gunilla välkommen tillbaka i Spårvägen och önskar lycka till i styrelsen!