Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Flo optimistisk trots skadan

Flo Jonsson sprang 1500 m i finnkampen men skadade sig 350 m från mål. Ahli kollade läget dagen efter.

Hur känns det i dag måndag? ? Jag kan gå och stödja på foten och den värker inte. Det handlar förmodligen både om en liten bristning i vadmuskeln och en inflammerad hälseneskida. Men det såg nog värre ut i TV än vad det var. Hur ser den närmaste framtiden ut? ? Vila fram till fredag då jag ska upp till förbundsläkaren Sven Jönhagen. Har foten inte blivit bättre blir det röntgen. Det mest positiva är att det är rätt tillfälle att bli skadad för nu kommer ju ändå en viloperiod. Skönt att slippa stressen att kunna tävla så fort som möjligt. Hade du några tankar på att bryta? ? Nej. Jag skulle ta mig i mål och ta en poäng till Sverige. Och det var inte så långt kvar. Hur ser du på säsongen 2004 som helhet? ? Det kändes lite bittert i lördags för jag kände mig så lätt och stark. Hade nog kunnat följa med finskan ända in i mål. Men SM-guld, nytt pers (4:17.43) och många bra lopp gör ändå att jag får mycket positivt med mig inför nästa år. Jan Ahlström