Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Fyra som bidrog till att Spårvägen blev bästa VSM-klubb i Söderhamn 2016Å. Fr v Lasse Hagström, Anna Sunneborn, Åke Ruus och Andreas Carlborg. Foto: Jonas Hedman

Det slutgiltiga beviset

I samband med veteran-SM inomhus i Borås fick Spårvägen beviset på att vi var Sveriges bästa klubb på VSM i Söderhamn i somras.

2016 gjorde Spårvägen sitt hittills bästa veteran-SM då 29 medaljer varav 15 guld hemfördes i Söderhamn. På tisdagen nådde pokalen fram till kansliet vid Östermalms IP där den står i gott sällskap. De på bilden var alla med i veteran-SM och tillhör också samtliga Spårvägens styrelse där Andreas Carlborg är ordförande. Andreas var för övrigt den ende i kvartetten som inte tog medalj i Söderhamn. Men det var riktigt nära sedan han förlorat spurten i kampen om M40-bronset på 5000 m.

Styrelsen bidrog med åtta medaljer
Anna Sunneborn vann 100 och 200 m i K45 och tog silver i längd. Lasse Hagström tog brons på 1500 m i M60 och Åke Ruus vann diskus och slägga i samma klass och tog även brons i kula och spjut. Alla 29 medaljörerna plus övriga spårvägare i fjolårets VSM finns listad via länken nedan.

Läs om det succéfylld VSM:et i Söderhamn i somras!