Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Vill du gå på friidrott i världsklass?? Se erbjudande

Bauhausgalan söndag 2 juli

Spårvägare!!
Som medlem och anhörig i Spårvägen har vi fått biljetterbjudande till Bauhausgalan som går på Sthlm Stadion söndag 2 juli.
Vill du se friidrott i världsklass så tveka inte inför följande erbjudande:

Rabatterade biljetter för vuxna medlemmar i Stadionklubbarna – 200kr per biljett på
sektionerna R-Z

Tillsammans skapar vi en magisk kväll på Stockholms Stadion den 2 juli!

Som medlem i vår förening som är en av Stadionklubbarnas medlemsföreningar har du möjlighet att köpa biljetter till BAUHAUS-galan den 2 juli till ett reducerat pris. På det sättet kan du hjälpa till att återskapa den magiska stämningen som lyfte fram Armand Duplantis till ett världsrekord under tävlingarna 2022!

Med kampanjkoden ”stadion200” kan du köpa biljetter för 200kr på sektion R-Z (ord pris 315kr). Du anger kampanjkoden innan du väljer dina platser, eller i kassan.

För att köpa biljetter, besök: https://bauhausgalan.ticketco.events/se/sv/e/bauhausgalan

Rabatterade biljetter för barn/ungdomar i Stadionklubbarna – 30% rabatt på barnbiljetter på sektionerna R-Z

Tillsammans skapar vi en magisk kväll på  Stockholms Stadion den 2 juli!

Du som är upp till 11 år och deltar i någon av föreningens barn- och ungdomsverksamhet har möjlighet att köpa barnbiljetter till BAUHAUS-galan den 2 juli till ett reducerat pris. På det sättet kan du hjälpa till att återskapa den magiska stämningen som lyfte fram Armand Duplantis till ett världsrekord under tävlingarna 2022!

Med kampanjkoden ”stadion30” får du 30% rabatt på sektion R-Z (ord pris 160kr). Du anger kampanjkoden innan du väljer dina platser, eller i kassan.

För att köpa biljetter, besök: https://bauhausgalan.ticketco.events/se/sv/e/bauhausgalan


Det finns också ett tredje alternativ där du kan stödja Spårvägen med 100:- per köpt biljett, på lite dyrare biljetter på läktare A-P:

När du köper biljetter till BAUHAUS-galan och anger kampanjkoden ”SPÅRVÄGEN100” bidrar du med 100kr till föreningskassan!

Stötta din förening och skapa magiska friidrottsminnen på Stockholms Stadion den 2 juli! Du hittar dina biljetter här: https://bauhausgalan.ticketco.events/se/sv/e/bauhausgalan

OBS gäller biljetter på sektion A-P, ej barn- och VIP-biljetter.
Mvh Ola, Spårvägens kansli