Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Årsmötet ? det är där Du kan påverka

Det är visserligen drygt två månader kvar till vårt årsmöte torsdagen den 23 mars på Jakthornet men det är bra att redan nu skriva in datumet i kalendern. Förutom fika och prisutdelning så är det ju faktiskt där som Du har möjlighet att göra din röst riktigt hörd.

Häromveckan upptäckte jag att jag bokat in en semesterresa samtidigt som klubben ska ha sitt årsmöte. Det känns konstigt att skriva om hur viktigt klubbens årsmöte är när jag själv inte kan delta. Men eftersom jag inte missat ett enda årsmöte sedan jag kom med i klubben för 14 år sedan så vågar jag ändå sticka ut hakan och uppmana er andra att gå på mötet. Årsmötet och höstkonferensen är våra viktigaste möten. Årsmötet är formellt i den meningen att det är obligatoriskt för en klubb att ha den typen av möte. Det är däremot inte en formell historia i betydelsen högtidlig och ?tråkig?. På ett årsmöte finns reella möjligheter att påverka och ett utmärkt tillfälle att känna styrelsen på pulsen. Även om mötena inte alltid är så stormiga och dramatiska som de var under några år i mitten av 90-talet så kan jag garantera att du inte får tråkigt. Spårvägens årsmöten brukar vara välbesökta, låt oss hoppas att det fortsätter på det sättet. God fortsättning på det nya året! Stefan Olsson Vice ordförande