Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Alex utsedd till Månadens friidrottare

Det är friidrott.se som står för utnämningen och det gäller förstås december månad då Alexander Söderberg blev tia på U23EM i terräng i Dublin.

– Jag tänkte att antingen kommer det att gå skitbra eller helt åt skogen i EM. Jag startade för fullt och sedan fick det bära eller brista. Men jag tycker att jag höll ihop det bra och var jättenöjd med min tiondeplats, säger Alex bland annat.
Alex är den sjunde spårvägaren som fått utnämningen. De tidigare är Niklas Arrhenius (mars 2006), Lilian Magnusson (september 2007), Leif Arrhenius (april 2008), Henrik Skoog (september 2008), Lena Örn (december 2008) och Olle Walleräng (mars 2009).
Till intervjun på friidrott.se

Alla “Månadens friidrottare” på friidrott.se