Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
2 Sjöar Runt är ett säkert vårtecken i Stockholm. Denna löpartävling startar på Sundbybergs IP och går vid Råstasjön och Lötsjön. Foto: Anders Fredriksson

2 Sjöar Runt – Ett säkert vårtecken

Mars är månaden när inne o utetävlande går om lott.

Ett tiotal av Spårvägens ungdomar mötte löparvåren med att springa Två Sjöar Runt i Sundbyberg på Söndagen. Bra kört alla som var med!

Archie Casteel och Mikaela Arfwedson vann respektive seniorklass på 11km och Daniel Gleimar var tvåa efter Archie. Mikaela är tillbaka och tävlar igen efter ett längre uppehåll där de har fått sitt andra barn. Mikaela siktar mot Stockholm Marathon 3 juni som hon vann 2018.

Till helgen har vi ett stort antal spårvägare anmälda till Premiärmilen. Utomhussäsongen är igång och våren närmar sig vilket är trevligt.

Utomhussäsongen på arena har också kommit igång – PB i slägga av Ivar Moisander i USA

Utomhussäsongen har även börjat komma igång borta i USA och i Palo Alto, CA kastade Ivar Moisander 68.20 i slägga vilket var nytt personligt rekord med 2cm.

Sebastian Löschner fick iväg diskusen 53.28 vid tävlingar i Mobile, AL och Hannah Hilding 45.62 i San Antonio, TX. Även vår JVM Guldmedaljör i diskus, Emma Sralla har kommit igång med tävlandet. 55.04 i diskus och 13.98 (PB) i kula i Justin, TX. Alla fyra pluggar borta i USA och inledningen av säsongen lovar gott för våra USA baserade kastare.