Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

17 medaljer på Vintersportspelen

Den 27 mars gjorde Spårvägens ungdomar för andra året i rad en tävlingsresa till Nyköping vilket slutade med en rad framskjutna placeringar. Här rapporterar ungdomsansvarige Ola Svensson från en händelserik tävlingsdag!

Sista lördagen i mars var det ett taggat Spårvägen-gäng som slöt upp vid centralen tidigt på morgonen. Målet var årets upplaga av Vintersportspelen i Rosvalla friidrottshall i Nyköping. Man blir lätt avundsjuk när man kommer till Rosvalla för i samma sportcentrum ryms förutom friidrotthallen, två hockeyhallar, tio bowlingbanor, judohallar, badmintonbanor och tennisbanor utan att du behöver gå utanför dörren!!
När vi samlat ihop styrkorna var vi knappt 30 tävlande plus ungdomstränarna Linda Nordqvist, Jasmine Edström, Kim Svensson, Björn Bamane, Calle Hedén, Davide Bellman och undertecknad samt ett tiotal föräldrar.

Salesi tog fem medaljer!
Tävlingen varade hela dagen och när det var dags för hemfärd hade vi med oss 17 medaljer. Flest tog vi i P14 där Salesi Pettersson Hafoka var värst med fem (200 m, höjd, stav, kula och längd). Vi tog också brons i stafetten 4x200m i P/F13.
Förutom alla medaljer tog vi också en mängd fjärdeplatser och det var ett trött gäng som vände hemåt till storstan på lördagskvällen.
Hela resultatlistan.