Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Alvik respektive GIH (bilden) var platserna för årets höstkonferens 18-19 november som samlade 36 spårvägare på lördagen. Foto: Deca Text&Bild

Fullmatad höstkonferens

Den 18-19 november genomfördes Spårvägens höstkonferens i Alvik respektive på GIH med totalt 36 deltagare på lördagen. Bland annat diskuterades vår värdegrund.

Konferensen inleddes på Marathongruppens kansli i Alvik på fredagseftermiddagen där 18 spårvägare deltog med fokus på styrelse och tränare. Information om nuläget, framtiden gällande organisationen och inte minst det ansträngda ekonomiska läget stod på agendan.

Ny verksamhetsplan
Kent Claesson gick igenom de idrottsliga utfallet det gångna året och målsättningarna utvärderades. En central fråga var som alltid – vad ska vi göra för att nå våra målsättningar?
Den nya verksamhetsplanen föredrogs av Göran Harnesk och Tobias Lundgren. Fredagen avslutades med middag på Scandic Alvik på andra sidan gatan.

Föreläsning på temat Frisk Friidrott
På lördagen samlar vi traditionsenligt fler tränare och i år var vi 36 spårvägare som tog plats i aulan på GIH ovanför Stadion. Efter en kort information om ekonomin föreläste Jenny Jacobsson på temat Frisk Friidrott vilket var givande ur en rad synvinklar.
Ny målsättningar diskuterades i små grupper och redovisades sedan i storgrupp. Efter lunch ägnades tiden åt våra policydokument, värdegrund och Trygg idrott som Louise Sandberg höll i.

/Jonas Hedman