Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Över hundra personer kom till Spårvägens höstfest på Surbrunnsgatan. Foto: Emil Danielsson

Välbesökt höstfest på Peder Muur

Hela 110 personer kom till Peder Muurs festvåning på Surbrunnsgatan i Stockholm fredagen den 10 november där Spårvägens höstfest arrangerades för andra året i rad. Det blev en härlig helkväll med mat, sång, dans och mycket annat.

Av de 110 var nästan 100 spårvägare och till skillnad mot fjoårets mingel hade nu långbord dukats upp för middag. Inledningstal av styrelseledamot Lars Hagström följdes av att vår långdistanslöpande operasångare Carl-Fredrik Tohver sjöng Till havs för festdeltagarna där några undrade om vi hyrt in honom som underhållning. Det finns olika talanger hos våra aktiva och väldigt kul att Carl-Fredrik ville bjuda på detta.
Under 2023 slogs det klubbrekord i 39 grenar/klasser och under festen delades det ut rekordplaketter till de seniorer som var på plats.

Seger för Mathias Stjernlöf
Underhållningen avslutades med ett quiz signerat Kalle Berglund med många kluriga frågor. Segrade gjorde Mathias Stjernlöf som vann på utslagsfrågan där han var nästan kusligt nära hur många kilometer Emil Danielsson sprungit fram till 10 november.
Sen dukades borden av och undan, DJ:n började spela musik och på dansgolvet hölls det igång hela natten.

Tack till festkommittén
Stort tack till festkommittén med Fredrik Uhrbom, Kalle Berglund, Emil Danielsson, Tobias Lundgren och Johan Walldén som ordnat en fantastiskt kväll där vi fick umgås under trevliga former.

Kent Claesson