Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Elin Westerlund satte i somras klubbrekord på 100 m häck med 13.11 vilket gör henne till Sveriges fjärde snabbaste genom tiderna. Foto: Deca Text&Bild

Två spårvägare nominerade till Friidrottsgalan

Den 23 november arrangeras Friidrottsgalan på Stockholm Waterfront. Nominerade spårvägare är Elin Westerlund och Daniel Ståhl.

Elin hade sitt hittills bästa år med EM-start i Amsterdam som föregicks av personliga rekordet 13.11 på 100 m häck i Sollentuna GP. Det var också klubbrekord och förde upp henne till fjärde plats på den svenska genom-tiderna-listan. Det hon åstadkom på Sollentunavallen har resulterat i att hon är nominerad till Årets prestation i Folksam GP på damsidan.

Daniel nominerad i tre klasser
För vår fantastiske diskuskastare Daniel Ståhl resulterade 2016 i bland annat en femteplats på EM, OS-start i Rio, seger i Diamond League-finalen i Bryssel (tvåa i Diamond Race i diskus) samt mästerskapsrekord och världsårsbästa med 68.72 på SM i Sollentuna i slutet på juli.
Daniel är nominerad i tre klasser på Friidrottsgalan: Årets prestation i landslaget, Årets prestation i Friidrotts-SM och Årets prestation i Folksam GP.
Om de vinner några priser får vi alltså veta den 23 november!
Alla nomineringar till Friidrottsgalan

Läs intervjuerna på friidrott.se:
Daniel Ståhl 4/11
Elin Westerlund 7/11