Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
En härlig bild från terräng-DM där klasserna P 14 till Män seniorer sprang ihop. TDM avgjordes på Gärdet lördag 14 oktober. Närmare 400 löpare var på plats.

Terräng DM på Gärdet en succé

Närmare 400 löpare var anmälda till terräng-DM som arrangerades av Spårvägen tillsammans med Tureberg och Löparnas Vänner.

Test inför terräng-SM kommande helg
Lördagens lopp var ett bra genrep inför terräng-SM i Halmstad kommande helg. Varvet som mätte 2km gick på Ladugårdsgärdet och var mycket utslagsgivande på det krävande gräsunderlaget. Löparna och ledarna från de olika klubbarna som var med gillade verkligen bansträckningen och arrangemanget i helhet. Vi siktar på att vara med och arrangera terräng-DM nästa år också.

Lagguld för seniorerna
Vi vann båda laggulden på seniorsidan. I kvinnliga laget gjorde Frederica Richards ett mycket bra lopp och tog silver slagen av Studenternas Leonie Balter med 10 sekunder. Elina Johansson och Josefin gjorde också bra lopp och blev fyra respektive femma.

I manliga loppet var Johan Fagerberg bästa spårvägare med ett silver. Johan var uppe i täten i stora delar av loppet men fick ge sig på sista km. Daniel Gleimar och Jamie Wise gör fina lopp där bakom och kommer in som fyra och femma. Med det vann vi lagtävlingen.

Bland våra ungdomar hade vi Neo Rämö som kom femma i P12, Julia Alm sexa i F13 och Anastasia Nilsson fyra i F17. Laget i P12-13 kom fyra med Neo Rämö, Nils Hadmyr och Olof Sundqvist.

Manliga veteranlaget tog silver. Fredrik Nybäck tog guld i M50, Fredrik Eckerström femma i M50 och Jakob Feldman fyra i M40 ingick i laget. Katarina Löf Hagström vann guldet i K55.