Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Archie Casteel vann Bertil Bengtson Memorial på 3000 m i Raka Spåret 2023. 2024 är det BB Memorial 1500 m. Foto: Deca Text&Bild

Live-resultat och startlistor Raka Spåret 3/2

Den 3 februari 2024 arrangeras den 31:a upplagan av Raka Spåret som denna gång även fungerar som en förtävling till Folksam GP Stockholm Indoor som äger rum i Sätra Friidrottshall samma dag.

Live-resultat, startlistor och resultat slutförda grenar

Raka Spåret är WRC-sanktionerad vilket innebär att resultaten är giltiga för internationell statistik, världsranking och kval till OS, VM och EM. Alla som anmäler sig till Raka Spåret får två biljetter till Stockholm Indoor efter att anmälningstiden gått ut.

Samarrangeras med Folksam GP
Raka Spåret genomförs 10.00-14.30 och samarrangeras med Folksam GP Stockholm Indoor som genomförs 15.30-18.00. Tävlingarna har gemensam anmälningslänk och seedning till resp tävling görs efter att anmälningstiden gått ut den 26 januari. Bekräftelse på var man hamnar framgår av den preliminära startlistan som publiceras senast tisdag 30 januari.

Galan TV-sänds
Det blir tredje gången som Raka Spåret arrangeras i eller i anslutning till Folksam GP-galan vilket innebär SVT-sändning 15.50-17.50. Många av Sveriges främsta friidrottare kommer att vara på plats och det kommer bl a att bli en kvinnliga kultävling i en uppbyggd ring mitt i hallen. Mer om detta är startfälten tar form.
Läs mer i inbjudan

/Jonas Hedman

Så gick det i Raka Spåret 2023

Tillbaka till Raka Spåret-sidan