Spårvägens Friidrottsklubb

Starten vid Premiärmilen lördag 26 mars.

Premiärmilen tillbaka

Äntligen var det dags för Premiärmilen igen på riktigt efter pandemin. 3000 anmälda löpare sprang milen ute på Norra Djurgården i lördags.

Efter två långa år där Marathon Gruppen inte har kunnat arrangera loppen fullt ut med de restriktioner som funnits var det äntligen dags för Premiärmilen. Det var drygt 3000 löpare anmälda och helt fantastiskt att få kunna arrangera ett lopp under normala omständigheter för de tävlande.

Bra Spårvägeninsatser

Loppet blev en uppvisning av spårvägare med Archie Casteel i täten som vann loppet på nytt banrekord 30.29. Tvåa kom Victor Smångs som med sitt bästa lopp i karriären endast var 3 sekunder efter Archie. Victor kom till klubben i höstas och har bara tränat löpning seriöst i drygt två år. Johan Fagerberg på sjätte plats och Amaury Gouverneur på sjunde plats med 30.46 resp. 31.01 gjorde också mycket fina insatser. Louise Ringström är tillbaka i fin form efter att blivit mamma förra året. Louise gör ett bra lopp och blev femma i kvinnliga klassen på 36.41.