Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Leif, t v, och Niklas Arrhenius bjuder på skönsång i bussen tillsammans med övriga landslaget!

På plats i Sydkorea

I tisdags eftermiddag skjutsade Åke Ruus ut våra tre VM-resenärer till Arlanda och de har nu hunnit med några träningspass på förlägret i Mokpo i södra Sydkorea innan de åker in till Daegu lagom till respektive VM-start.

Planet lyfte kl 14 i tisdags och de var tre riktigt laddade spårvägare som lämnade Sverige! De fick sina landslagskläder på SM i Gävle i lördags och för Leffe var det ett speciellt ögonblick. Han var aktuell för landslaget första gången redan för åtta år sedan då ungdoms-VM gick i kanadensiska Sherbrooke men det blev aldrig någon VM-start då.
Genom åren har sjukdom, misson och skadekänning gjort att han aldrig fått dra på sig landslagsdräkten på allvar. Någon gång har han tävlat hemma i Utah i pappa Anders gamla landslagslinne från 70-talet men det är först nu han verkligen fått sin egen landslagsutrustning och han bär den nu med stolhet. Till och med i bussen på bilden ovan har han den. Om han även sover i landslagslinnet har vi inte fått klarhet i men helt klart är han en kille som gjort rätt för sin landslagsdebut!
Leffe har med sig videokameran och mixar ihop filmer på tränaren Vesteinn Hafsteinssons VM-blogg. Helt klart sevärda filmer där även Niklas Moa och andra svenskar är med.
Surfa in på Globalthrowing.com och få lite VM-känsla inför vad som komma skall!