Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Förbundsstyrelsen. Stående fr v Anders Albertsson (generalsekreterare), Anna Öberg (ny), Gunilla Löthagen Sjöstrand, Lena Björk (ny), Mats Åkerlind och Johan Storåkers. Sittande Christina Berg (sekreterare), Pia Bosdotter Olson, Toralf Nilsson (vice ordf), Björn Eriksson (ordf), Karin Lundgren (vice ordf) och Magnus Fridell (personalrepresentant). Foto: Deca Text&Bild

Odramatiskt i Söderhamn

Svenska Friidrottsförbundets årsmöte ägde rum i blivande SM-staden Söderhamn den 28–29 mars och blev en lugn tillställning. 

Valberedningens alla förslag gick igenom och de tre motionerna avgjordes i enlighet med styrelsens rekommendation. Johan Storåkers gjorde återkommande besök i talarstolen i egenskap av styrelseledamot men stod inte på omval så han sitter kvar minst ett år till.
I valberedningen avgick förra släggkasterskan Cilla Nilsson och efter henne valdes Spårvägens Anna Sunneborn som sedan ett år är ledamot i Spårvägens styrelse. Anna har tidigare också haft plats i Stockholms FIF:s styrelse och har nu sitt första uppdrag på riksnivå.
Angående den nya förbundsstyrelsen så noterar man att den innehåller fem kvinnor och fyra män och för första gången i SFIF:s över 100-åriga historia är det övervikt på kvinnor. Av de nio är tre medlemmar i IFK Lidingö.