Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

… och nu kom klubbrekordet för Leffe!

Efter 20.24 i Växjö i lördags slog Leffe till på nytt i Köpenhamn på onsdagskvällen då han med 20.29 överträffade Sören Tallhems 21 år gamla klubbrekord inomhus med två centimeter!

Leffe hade serien 18.91, 19.48, 20.29, x, 19.88, x där näst sista stöten är hans fjärde längsta hittills. Med 20.29 förstärker Leffe sin tredjeplats på den svenska genom-tiderna-bästa-listan men än mer intressant är att han är fyra i europastatistik i vinter! Och om tre veckor är det som sagt dags för inne-EM i Scandinavium!

Så när personbästa även av Daniel …

Tvåa i tävlingen i Köpenhamn blev Daniel Ståhl på 17.87 – bara sex centimeter från hans tre veckor gamla innepers satt i USA. Resultaten bådar verkligen gott inför inne-SM i Norrköping kommande helg då även Niklas Arrhenius ansluter. Möjligheterna att sommarens SM-trippel på Stadion ska upprepa sig i Stadium Arena på lördag känns fullt möjliga eftersom Niks form rapporteras vara riktigt bra!

… men av Erica!

För Erica Jarder innebar tävlingen i Köpenhamn hemmaplan och att formen är på topp visade hon med personligt rekord på 60 m i både försök (7.54) och final (7.53)! Det ska bli riktigt kul med inne-SM i Norrköping kommande helg! Kan fjolårets rekord rekord på 18 medaljer rentav slås?