Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Adidas är ny klädleverantör till Spårvägens FK. I Stadium Team Sales webshop på vår hemsida hittar du det nya sortimentet. OBS! Tävlingskläder måste beställas gruppvis. Läs mer i texten om detta.

Nya webshopen är på plats

Vi är glada att kunna presentera Adidas som vår nya klädleverantör och på Stadium Team Sales finns deras sortiment. På denna länk på Spårvägens hemsida hittar du sortimentet.

Tävlingskläderna beställs gruppvis
Det kommer inte att finnas några tävlingskläder i webshopen utan de måste vi beställa i respektive träningsgrupp. Det blir utprovningsdagar lördag – söndag 3-4 februari i Sätrahallen under Raka Spåret och Lilla Hässelbyspelen som Stadium Team Sales håller i. Tränarna för respektive träningsgrupp kommer att ha en namnlista där du skriver upp din storlek. Du betalar på plats med Swish.
Där kan du prova ut rätt storlek på tävlingskläder. Även de plagg som finns i webshopen kommer att finnas för utprovning. Vi hoppas att så många som möjligt tar tillfället att prova storlekar dessa dagar för att vi ska kunna byta ut de gamla tävlingskläderna mot de nya från Adidas så snabbt som möjligt.

Har du inte möjlighet att komma på de dagar då det är utprovning kommer vi att ha en provkollektion på kansliet och gör en gruppbeställning efteråt. Vi återkommer med mer information om detta.

Bonus till klubben
När du köper klubbkläder på Stadium Team Sales får Spårvägen bonus på alla köp. Du kan även välja Spårvägens FK som din favoritförening när du handlar på Stadium.se, även då utgår bonus till vår förening.