Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Det vinnande laget på K 10km vid terräng-SM i Halmstad, där alla fyra har kommit in som nya i Spårvägen under 2023 och imponerat direkt. Från vänster: Emma Hedbäck, Ida Andersson, Josefin Heier och Frederica Richards. Foto: Deca Text&Bild

Nya Spårvägare

Hösten innebär grundträning för våra aktiva. Det betyder också att det är tiden för föreningsbyten.

Nytillskott i sprint, hopp och löpning
15 oktober är sista dagen för årsskiftesövergångar och från 15 november blir man klar för den nya föreningen.
Till nästa säsong har vi nöjet att välkomna följande aktiva:


Imran Lernebo, sprint. Personliga rekord på 60m 7.08, 100m 10.80 och 200m 22.35. Imran blir ett bra tillskott på sprintsidan där han kommer att vara en viktig kugge i våra stafettlag och så hoppas vi han tar stora kliv framåt individuellt.


Erik Dahlberg, höjd. Personligt rekord 2.03i. Erik hoppas få ett lyft genom att byta till Spårvägen och siktar mot högre höjder.


Daniel Lundgren, långdistans. Personliga rekord på 5000m 13.47.38, 10000m 28.58.49 och marathon 2.20.24. Daniel har också tre SM Guld i bagaget. Han har varit med och tränat med oss i Spårvägen i många år och nu är det dags att även ta steget att byta klubb.

Vi hälsar alla tre välkomna till Spårvägen.

Karensövergångar
Vi har även haft två karensövergångar under 2023 och det är löparna Ebba Broms (JSM Guld terräng och 3000m) och Emma Hedbäck (Lagguld terräng 10km).

Vi passar också på att hälsa tre helt nya aktiva välkomna som kommit in under året. Frederica Richards och Ida Andersson kom med i Spårvägen alldeles nyligen och var med och tog medaljer på terräng-SM i Halmstad. Josefin Heier började tävla för oss i vintras och var femma på 800m vid SM i Söderhamn.

Vi hälsar även de här aktiva hjärtligt välkomna till Spårvägen.

Vi ser nu fram emot 2024 och en ny bra säsong där vi strävar efter att varje individ ska nå sin fulla potential.

/Kent Claesson