Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Niklas Arrhenius diskusseger i NCAA 2007 har rönt en hel del uppmärksamhet, inte minst på hans skola Brigham Young University!

Niklas på plats i Europa

Den 8 juni gjorde Niklas Arrhenius sin första diskustävling i Europa för säsongen. Det var i Kaunas där han blev sjua på årsbästat 63.74. Nu väntar träning och tävling i Sverige och Europa till augusti-september.

Redan den 26 maj kom Niklas Arrhenius till Sverige där han kommer stanna för att träna och tävla hela sommaren. Första tävlingen i Litauen resulterade i att det månadsgamla årsbästat förbättrades med två centimeter till 63.74.
Niklas kommer bo i Sverige (hos Åke Ruus) och i Helsingborg under sommaren. På sistnämnda plats tränar han för den isländske tränare Vesteinn Hafsteinsson.
Niklas nästa tävling är i Warszawa nu söndag, sedan väntar Europacupen i midsommarhelgen, en tävling i Köpenhamn 26 juni och så lag-SM i Göteborg 2 juli.
Träningen fungerar bra och i torsdags kastade Niklas 64 och en halv på träning på Sätra IP:s kastplan.
Den 25 juni kommer pappa Anders och lillebror Leif till Sverige och stannar över SM i Västerås i början på augusti. Leif kommer även vara med i JSM i Norrtälje en vecka senare.