Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Starten på Asics Stockholm Marathon på Lidingövägen. Foto: Deca Text&Bild

Marathongruppen söker projektledare

Projektledare med särskilt banansvar är vad Marathongruppen söker. Är du en ambitiös projektledare som brinner för motion, rörelse och folkhälsa? Vill du jobba med några av Sveriges mest engagerande varumärken hos Nordens största arrangör av motionsevenemang? Då är detta kanske ett jobb du ska söka!

Just nu söker Marathongruppen en projektledare med särskilt intresse och kompetens för arbete med våra viktigaste evenemangsbanor. Förutom vana att jobba i projekt och leda arbete med större evenemang förväntas du ha eller vilja utveckla specifik kompetens inom banarbete.

Tre stora innerstadslopp
Marathongruppens större citybelägna banprojekt är i dagsläget banorna för Stockholm Marathon, Stockholm Halvmarathon och Tjejmilen. Löftet till löparna är att banorna ska ha hög sportslig kvalitet, vara säkra att springa på och vara attraktiva utifrån upplevelsesynpunkt. Banorna skapas och/eller förbättras tillsammans med evenemangens olika projektledare och banansvarig tar sedan arbetet vidare tekniskt i samarbete med vår bangrupp och våra övriga intressenter.

Läs mer på marathongruppen.se