Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Marathongruppen söker projektledare

Marathongruppen söker nu en junior projektledare som har tidigare erfarenhet av event och evenemang och kan driva utvecklingen av våra motionsevenemang framåt.

Marathongruppen söker nu en junior projektledare som har tidigare erfarenhet av event och evenemang och kan driva utvecklingen av våra motionsevenemang framåt.

Det började med Stockholm Marathon 1979. I snart 40 år har sedan Marathongruppen drivit och utvecklat den svenska motionslöpningen. Idag deltar över 250 000 löpare varje i år något av våra evenemang, och vi står bland annat bakom välkända varumärken som Tjejmilen, Vårruset, Stockholm Halvmarathon, Tjurruset och Bellmanstafetten. Inför 2018 har vi en massa spännande på gång. Vill du vara med på resan?

Vi söker nu en junior projektledare som har tidigare erfarenhet av event och evenemang och kan driva utvecklingen av våra motionsevenemang framåt.

Som projektledare i Marathongruppen äger du genomförandet av evenemanget från ax till limpa. Det innefattar bland annat att skapa och genomföra evenemang som ger deltagarna en upplevelse som går bortom vad de väntat sig och som gör att de kommer tillbaka. Arbetet som projektledare innefattar förutom frekventa kontakter med sponsorer, leverantörer och myndigheter, även god samverkan med övriga delar av organisationen. Det är ditt ansvar att säkerställa att det operativa arbetet i direkt anknytning till evenemanget fungerar, till stor del genom rekrytering av funktionärer. Sist men inte minst förväntas du skapa och genomföra på en projektplan med aktiviteter, milstolpar och deadlines som gör att evenemanget kan genomföras på ett optimalt sätt.

Vi söker dig som har 1-2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av jobb som projektledare och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  • Du trivs med att ha många projekt igång samtidigt och kan hantera såväl deltagarkontakter som sponsorer och leverantörer på ett proffsigt sätt.
  • Du är noggrann, strukturerad, social, lösningsorienterad och har ett öga för detaljer och kvalitet.
  • Du är en lagspelare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det verkligen behövs.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift, ett krav.

Erfarenhet från löpning är inte en nödvändighet men ett genuint intresse för motion och hälsa ett plus.
För att spegla mångfalden i vår verksamhet ser vi gärna sökanden som hjälper oss ta tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra.

Mer information om oss finner du här.

Är du vår nya kollega?
Skicka din ansökan tillsammans med CV till fredrik.sjoberg@marathongruppen.se