Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Malin springer Hongkong Marathon

Malin Ewerlöf-Krepp lade ytterligare ett SM-guld till sin redan stora skörd när hon sprang Stockholm Marathon på 2:44:43 i juni. Nu har hon fått en inbjudan till Hongkong Marathon den 12 februari. Hon åker dit tillsammans med pappa Göran.

? En liten nostalgitripp, skrattar Malin, men det är skönt att ha någon med sig för jag har inte sprungit någon mara utomlands. Träningen har rullat på utan problem under hösten. ? Det blir fem pass och sju-åtta mil i veckan. Jag känner mig mycket starkare på långpassen. Att vara ute i två timmar känns inte längre långt. Hongkong bjuder på en kuperad bana i en hög luftfuktighet så Malin drömmer inte om några stortider. ? Det är alltid kul att få en inbjudan. Jag kände också att jag behövde en tävling mellan Lidingöloppet och Stockholm Marathon, avslutar Malin. Jan Ahlström