Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb

Malin optimistisk inför Stockholm Marathon

Malin Ewerlöf-Krepp ser med stor tillförsikt fram mot årets Stockholm Marathon den 3 juni. "En tid kring 2.40 känns inom räckhåll", deklarerar hon.

Under hösten och vintern har träningen fungerat bra trots periodvis besvärliga yttre förhållanden. ? Det har väl inte blivit så många intervallpass som planerat, men nu är det snart vår och då blir det lättare. Några skadekänningar eller förkylningar? ? Peppar, peppar, jag är friskare än på många år och har helt klarat mig från förkylningar. Du hade 2:47 i Hongkong Marathon för tre veckor sedan. Vad tyckte om loppet? ? Det var kuperat och tufft, hög luftfuktighet och nästan ingen publik. Sista 15 kilometerna sprang jag helt solo så jag är mycket nöjd med tiden. Och nu blir det Stockholm Marathon den 3 juni? ? Jag kommer till start med ett helt annat självförtroende än förra året. Nu har jag också skaffat lite erfarenhet och jag har bättre träningsbakgrund. Jan Ahlström