Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Medel-långdistansarna efter ett av många träningspass. Fr v Lisa Forsberg, Elina Johansson, Jonas Wetter, Emma Fogelkvist, Alexander Holmblad, Henrik Jakobsson, Niklas Könberg, Josefine Ambjörnsson (Hässelby SK), Filip Andersson (Skillingaryds FK), Ann Björklund, Alexander Palm, Andreas Jansson (Hässelby SK) och Johanna Roos. Liggande Cecilia Norrbom. Foto: Kent Claesson

Lyckat läger i Fuerteventura

Träningslägren avlöser varandra och här kommer en rapport från medel-långdistansarnas tur till Fuerteventura signerad Kent Claesson

Ett dussintal löpare från spårvägare var på läger på Fuerteventura i början av januari. Playitas heter stället där vi var och det erbjuder bra träningsmöjligheter och skönt väder om än lite blåsigt vissa dagar. En riktigt bra träningsvecka för alla aktiva blev det och extra kul är det att Alexander Holmblad, Elina Johansson och Lisa Forsberg är på gång igen efter skadeperioder.
Nyförvärvet från Norrköping, Alexander Palm, ska bli intressant att följa på inomhustävlingarna i vinter. Cecila Norrbom körde sin tuffaste träningsvecka någonsin vilket syns på bilden.
Några av löparna börjar sin säsong på Scandic Indoor 18–20 januari och till vår egen tävling Raka Spåret den 3 februari räknar vi med många spårvägare på startlinjen.
Vi har även tre spårvägare i Kenya, Olle Walleräng, Johan Svensson och Johan Walldén medan Karim Mohammadi är i Etiopien och tränar. Nu gäller det att ha alla friska och hela så ska det bli en intressant inomhussäsong med Raka Spåret, ISM och IEM som höjdpunkter!