Spårvägens Friidrottsklubb

Spårvägens Friidrottsklubb
Linnéa Smeds vann frågesporten i bussen på väg hem från Linköping efter att på lördagen ha blivit femma i lagtävlingen på seniorernas 4 km. Foto: Jonas Hedman

Linus och Linnéa vinnare i bussen

Det var gott om spårvägare som tävlade den gångna helgen och de som testade gränserna på terräng-SM i Linköping mötte även utmaningar i bussen ner på fredagen och hem på söndagen. Segern gick till Linus Larsén, som två dagar senare tog lagguld på Stångebro-gräset, och Linnéa Smeds, som tog en femteplats i lag, på hemvägen. 

Frågesporten i bussen till terräng-SM handlade om aktuella händelser, nöje, sport, historia och logiskt tänkande. Tre svarsblanketter uppvisade 39 rätt av 46 möjliga och dessa var inlämnade av Carlborg, Claesson och Bamse/Linus Larsén.
Eftersom ledarstaben deltog utom tävlan gick det prestigefyllda förstapriset till Linus. Grattis!
På en mycket hedrande andra plats med 32 poäng kom Linnéa Smeds och Cecilia Norrbom.  Efter ett sent sammankallat jurysammanträde fick de dock dela andraplatsen med Henrik Jakobsson och Jessica Hedenqvist. De senare kommer att få sitt pris i samband med nästa års tävlingar.
Övriga deltagare delade tredjeplatsen. Av speciella hänsyn publiceras icke ytterligare resultat.

Linnéa vann Ahlis stora pris
På hemvägen avgjordes Jan Ahlströms traditionella Spårvägs-kryss och även om vissa av frågorna var av tveksam karaktär tycktes deltagarna uppskatta tävlingsformen. Vinnare och mottagare av Ahlis stora pris blev Linnéa Smeds. Grattis Linnéa till en väl genomförd tävlingshelg. Till övriga deltagare säger vi: Läs på och kom igen till nästa års tävlingar!